Nagelstyling

Gelnagels

Je handen zijn je visitekaartje en daarom is het belangrijk dat ze er verzorgd en goed uitzien. Door middel van kunstnagels op te laten brengen heeft u altijd een mooie lengte en verzorgde nagels waar je trots op kan zijn. Kunstnagels zijn steviger dan je eigen nagels, maar moeten niet als gereedschap gebruikt worden, ze kunnen ook breken of liften. Ook voor nagelbijters zijn er prachtige mogelijkheden.

Ik gebruik gel omdat bij deze methoden geen schadelijke stoffen vrijkomen in tegenstelling tot veel andere methoden. Gelnagels worden in lagen op de nagel opgebracht door een vaste substantie die verandert in een hard laag na het uitharden onder een ledlamp. Verlenging van de nagel kan met een tip die op de natuurlijke nagels geplakt worden en dan verder opgebouwd worden met gel.

Er zijn dan ook vele opties mogelijk om de nagel te versieren. U kunt hiervoor kiezen tussen naturel nagels of de french manicure. Dit is een wit randje of een colour french, dat is met een gekleurd randje. Mogelijkheden zijn er genoeg.

Na 4 weken na het aanbrengen van de kunstnagels moet de uitgroei bijgewerkt worden. Immers onder uw kunstnagel groeit uw eigen nagel gewoon door. Tijdens deze behandeling wordt de kunstnagel weer korter gevijld en wordt de bolling (die ervoor zorgt dat de nagel stevig blijft) terug in zijn oorspronkelijke vorm gevijld. Gebeurt dit namelijk niet, dan wordt de kunstnagel te zwaar en zal deze sneller afbreken. Ook wordt de uitgroei dan bijgewerkt.

Gellak

Gellak wordt ook wel gel nagellak of gelpolish genoemd. Het is een systeem wat is ontwikkeld om de natuurlijke nagel een kleur te geven voor 3 -4 weken en die verwijderd wordt zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

Wat gellak doet, is de eigenschappen van een nagellak met die van een gel combineren. Het wordt aangebracht als nagellak, maar uitgehard als een gel onder ledlamp.  Na uitharding is gellak dan ook meteen hard en kan niet meer beschadigen!

Het resultaat is ontzettend mooie gladde nagels in een kleur met een gelnagel look. De gellak blijft wel 3 weken op de natuurlijke nagel zitten en geeft de natuurlijke nagel meer stevigheid. Uiteraard zijn we hierin wel afhankelijk van de groeisnelheid van de nagel, de sterkte van de nagel en hoe de cliënt met haar nagels omgaat. Hoe sneller de nagel groeit, hoe eerder een uitgroei ontstaat en dus moeten de nagels eerder bijgewerkt worden. Het ligt aan de sterkte van de natuurlijke nagel, hoelang de gellak blijft zitten. Hoe voorzichtiger de cliënt met haar nagels omgaat, hoe beter de gellak blijft zitten.

Biab

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Deze behandeling is bedoeld voor de natuurlijke nagels. Tegenwoordig hebben we namelijk zoveel mooie producten, waarmee je de natuurlijke nagel goed kunt versterken; dat je eigenlijk geen kunstnagel meer nodig hebt. De BIAB treatment is eigenlijk een vervanger van de kunstnagel. Tenzij je natuurlijk een verlenging wilt. Dan gaan we nog altijd voor een kunstnagel.

Met BIAB treatments kun je dus hele mooie verstevigde nagels maken. Dat heet een BIAB behandeling. BIAB staat voor Builder In A Bottle en het gaat om een verstevigende, opbouwende gel voor op de natuurlijke nagels.

Dadi lijn

DadiOil
Loshangende velletjes of ontstekingen rond jouw nagels.. Daar word jij toch ook niet blij van?  Dé oplossing? De nagelriemolie van Dadi’Oil!  Geef flexibiliteit, stevigheid en glans aan de natuurlijke nagel en jouw huid! Deze Dadi’Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Gebruik dit product dagelijks voor het beste resultaat!

DadiLotion
Ik heb voor jou een snel opneembare, niet-vettige hand- én bodylotion. Deze Dadi Lotion helpt het vochtgehalte van de huid optimaal op pijl te houden en heeft een anti-aging werking.   Ook verkrijgbaar is een kleine verpakking, 59ml. Mega handig voor onderweg!

DadiScrub
Scrub jij jouw handen wel eens? Ze verdienen het! Je hoeft niet eindeloos te scrubben, een minuutje is al voldoende. Deze Dadi Scrub verjongt je handen, voeten en huid door dode huidcellen te verwijderen en door vocht en olie in te brengen. De scrub is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. 

DadiLipbalm
Is een 100% natuurlijke balsem voor een langdurige verzorging en bescherming van de lippen. Dadi’ Lip Balm helpt ogenblikkelijk tegen schrale lippen. Deze lippenbalsem bevat bijenwas, cacaoboter, kokosnootolie, aloë. En tot slot vanzelfsprekend de oliën uit Dadi’ Oil en natuurlijke vitamine-E. Ze bevat geen parabenen of petroleum.