Wie is Agnes

Zeer gepassioneerd in het nagelstyling vak. Altijd gedreven en op zoek naar creaties om de nagels van mijn klanten nóg mooier te maken!

Mijn missie

Ik wil vrouwen de mooiste en prachtigste uitstraling geven met hun mooie, verzorgde kunstnagels. Dit doe ik door te luisteren naar de wens van mijn klant en het toepassen van mijn creativiteit.

Mijn waarden

Kunstnagels zijn de eye-catchers van een vrouwenlichaam. Elegantie, schoonheid en uitstraling zorgen ervoor dat de vrouw zich nóg mooier voelt. Dat vind ik waardevol in mijn vak.

Mijn levensverhaal en de weg naar mijn passie als nagelstyliste

Mijn naam is Agnes Grundlingh-Van Dijk. Ik ben geboren in 1966 en sinds 1988 getrouwd met mijn man Johan. Ik heb twee prachtige dochters uit 1989 en 1992. 

In de eerste jaren van mijn moederschap bleef ik thuis voor de opvoeding van mijn kinderen en toen ze eenmaal uit huis gingen, wilde ik voor mezelf een passie vinden om ook mijn creativiteit in kwijt te kunnen.

Ik vond het vak Nagelstyliste me direct aanspreken en ben mezelf daarin gaan verdiepen door de opleiding in 2006 te gaan volgen. Met succes heb ik deze afgerond in 2007 en sindsdien ben ik werkzaam als Nagelstyliste. 

Dit doe ik volledig vanuit huis, ik heb mijn eigen ingerichte nagelsalon aan huis. Elk jaar verbeter ik mijn kwaliteiten door cursussen en workshops te volgen. Ook ga ik ieder jaar naar de BeautyBeurs om inspiratie en creativiteit op te doen. 

De naam van mijn nagelsalon, NasChelle, is een combinatie van de namen van mijn dochters: Nastassja en Chantelle.

Inmiddels kan ik zeggen dat ik een zeer gedreven passie heb voor het zetten van nagels en alle klanten zijn erg tevreden over het resultaat!

KLANTERVARINGEN