Nagelstudio

Mijn naam is Agnes Grundlingh – van Dijk. Ik ben gediplomeerd nagelstyliste. In 2006 begon ik met het volgen van cursussen om dit beroep te kunnen uitvoeren. Ik heb een nagelstudio aan huis met eigen ingang en werk uitsluitend op afspraak. Wanneer u na het lezen van de site toch nog vragen heeft, of u wilt een afspraak maken, aarzelt u dan niet om mij te bellen of te mailen.

Ik heb mijn opleiding voor het zetten van gelnagels gevolgd bij Nail Line Cosmetics in Eindhoven en was achttien maanden bezig met mijn opleiding. Ik ben geslaagd voor mijn allround volmodellage-techniek diploma in 2007. Tijdens mijn tijd in opleiding ben ik ook geslaagd voor de volgende certificaten, – color gel, mengen van color gels, Manicure, Nail-art en Design Nail-art. Daarnaast volg ik regelmatig workshops, lees ik vakbladen en bezoek ik beurzen om mijn kennis op peil te houden.

Hygiëne is erg belangrijk en daarom besteed ik daar veel aandacht aan in mijn salon. Ik werk met handschoentjes aan. De materialen die ik opnieuw gebruik worden nadien goed gedesinfecteerd. Ik werk uitsluitend met gel, omdat gel niet schadelijk is voor de natuurlijke nagel.

Motto: Nagelstyling is vakwerk. Een vak om trots op te zijn.

Tot ziens in mijn salon.