Nagelstudio

Gelnagels

Je handen zijn je visitekaartje en daarom is het belangrijk dat ze er verzorgd en goed uitzien. Door middel van kunstnagels op te laten brengen heeft u altijd een mooie lengte en verzorgde nagels waar je trots op kan zijn. Kunstnagels zijn steviger dan je eigen nagels, maar moeten niet als gereedschap gebruikt worden, ze kunnen ook breken of liften. Ook voor nagelbijters zijn er prachtige mogelijkheden.

Ik gebruik gel omdat bij deze methoden geen schadelijke stoffen vrijkomen in tegenstelling tot veel andere methoden. Gelnagels worden in lagen op de nagel opgebracht door een vaste substantie die verandert in een hardelaag na het uitharden onder een UV- of LED lamp. Verlenging van de nagel kan met een tip die op de natuurlijke nagels geplakt worden en dan verder opgebouwd worden met gel.

U kunt hiervoor kiezen tussen naturel nagels of de french manicure. Dit is een nagel met op de vrije top een wit randje. Als u deze niet wit wilt kunt u natuurlijk ook kiezen voor een ander kleurtje. Mogelijkheden zijn er genoeg.
Na 3 tot 4 weken na het aanbrengen van de kunstnagels moet de uitgroei bijgewerkt worden. Immers onder uw kunstnagel groeit uw eigen nagel gewoon door. Tijdens deze behandeling wordt de kunstnagel weer korter gevijld en wordt de bolling (die er voor zorgt dat de nagel stevig blijft) terug in zijn oorspronkelijke vorm gevijld. Gebeurt dit namelijk niet, dan wordt de kunstnagel te zwaar en zal deze sneller afbreken. Ook wordt de uitgroei dan bijgewerkt.

Het kan zijn dat u geen kunstnagels wilt, maar wel stevige nagels. Een oplossing kan zijn om uw nagels te verstevigen met gel zonder deze te verlengen. Zo kunnen de nagels onopvallend op de gewenste lengte groeien zonder dat ze splijten of breken.

Uiteraard is het ook mogelijk om u (kunst)nagels te laten versieren. Bij NasChelle is er van alles mogelijk. Het gaat van simpele streepjes tot ingewikkelde patronen op uw nagels. Ook voor design nail-art kunt u bij mij terecht.

Strass steentjes, lakken, stickertjes, glitters en bling bling of handgeschilderd. Nail-art is uniek en daarom zullen er geen tweede paar handen van zijn als u kiest voor deze unieke manier van art.

Dit kan zomaar, voor een leuk feest opvallende nagels, of voor uw bruiloft subtiele nagels versiert met enkele parels...

 

Wat is gellak

Gellak wordt ook wel gel nagellak of gelpolish genoemd. Het is een systeem wat is ontwikkeld om de natuurlijke nagel een kleur te geven voor min. 2 weken en die verwijderd wordt zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

Wat gellak doet, is de eigenschappen van een nagellak met die van een gel combineren. Het wordt aangebracht als nagellak, maar uitgehard als een gel onder UV of LED licht. Na uitharding is gellak dan ook meteen hard en kan niet meer beschadigen!

Het resultaat is ontzettend mooie gladde nagels in een kleur met een gelnagel look. De gellak blijft wel 2 weken op de natuurlijke nagel zitten en geeft de natuurlijke nagel meer stevigheid. Uiteraard zijn we hierin wel afhankelijk van de groeisnelheid van de nagel, de sterkte van de nagel en hoe de cliënt met haar nagels omgaat. Hoe sneller de nagel groeit, hoe eerder een uitgroei ontstaat en dus moeten de nagels eerder bijgewerkt worden. Het ligt aan de sterkte van de natuurlijke nagel, hoe lang de gellak blijft zitten. Hoe voorzichtiger de cliënt met haar nagels omgaat, hoe beter de gellak blijft zitten.